Showbiz

Survivor: Έτσι αντέδρασε η σύντροφος του Αλέξη Παππά με την ανάρτηση της κοινή τους φωτό!

Gossip-tv Team

Survivor: Η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Alessia μέσα από το live που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον ηθοποιό και πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Φαίνεται πως το ταξιδάκι αναψυχής που έκανε το ζευγάρι λίγο μετά το Πάσχα στο Ντουμπάι, ανανέωσε τη σχέση του και από τότε, όλα δείχνουν πως ο έρωτάς του έχει φουντώσει ξανά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor και η όμορφη σύντροφός του πλέον περνούν πολύ χρόνο μαζί μετά από το μακρόχρονο διάλειμμα που έκαναν όταν εκείνος, λόγω του παιχνιδιού επιβίωσης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι που δεν έχουν πρόβλημα πλέον να μοιράζονται με τους followers τους. Μάλιστα, χθες (17/5) ανέβασαν ένα κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ τους στο οποίο οι δυο τους σε πολύ καλή διάθεση ποζάρουν ευτυχισμένοι. Εκείνος έγραψε ως λεζάντα μία όμορφη αφιέρωση αναφέροντας τη λέξη αγάπη. "Η αγάπη δεν κάνει απλά τον κόσμο να γυρίζει. Η αγάπη κάνει το γύρισμα έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο" έγραψε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Η σύντροφός του Alessia μέσα από το live στο instagram που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μίλησε για τον έρωτά της, Αλέξη Παππά και είπε χαρακτηριστικά: "Eίμαι με τον Αλέξη, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια. Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’ αγαπώ. Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω" είπε και συνέχισε, λέγοντας όταν της μετέφεραν ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία: "Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δε την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε".

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή "Happy Day".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved