Showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Μετά τη Eurovision δεν φαντάζεσαι με ποιον ετοιμάζει ντουέτο

Gossip-tv Team

Έλενα Τσαγκρινού: Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την πετυχημένη τραγουδίστρια η οποία βίωσε μια μοναδική εμπειρία στη σκηνή της Eurovision 2021

Ένα ελληνόφωνο ντουέτο με τον Δημήτρη Ταταράκη θα είναι το πρώτο τραγούδι που θα παρουσιάσει η Έλενα Τσαγκρινού μετά τη Eurovision.

Ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδιστής, που βρέθηκε στο Ρότερνταμ τις ημέρες του διαγωνισμού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά Των ΚουΚου» για τη συνεργασία τους.

«Ήρθα στο Ρότερνταμ για να υποστηρίξω την Έλενα από κοντά και να μιλήσουμε για το video clip που θα κάνουμε με την εταιρεία μας, την Panik Records… Συναντηθήκαμε και με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον συνθέτη. Νιώθω ευλογημένος», ανέφερε ο Δημήτρης Ταταράκης, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του με το «Είμαι Για Τα Δύσκολα», το οποίο μετρά πάνω από 1,1 εκατομμύρια YouTube views και είναι στο top20 του ραδιοφωνικού airplay.

«Έχω τρελαθεί που ασχολούμαι με το τραγούδι, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός. Έχω ακόμα δρόμο, τώρα ξεκινάω», είπε για το ντεμπούτο του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε κι εκείνον στη σκηνή της Eurovision στο μέλλον.
Το δυναμικό και dance ντουέτο, που είχε προετοιμαστεί πριν από τη συμμετοχή της Έλενας Τσαγκρινού με την Κύπρο στη Eurovision, υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade στη μουσική και ο Γιάννης Δόξας στους στίχους και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved