Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού λίγο πριν γίνει πατέρας (video)

Gossip-tv Team

Σάκης Τανιμανίδης: Τα δίδυμα έρχονται και ο παρουσιαστής είναι έτοιμος για την επιστροφή στη νέα του καθημερινότητα 

Ιδιαίτερη περίοδος για τον Σάκη Τανιμανίδη ο οποίος σύντομα θα γίνει πατέρας. Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης και ο σύζυγός της ανυπομονεί για να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα κοριτσάκια του.

Πρόσφατα η οικογένεια της Χριστίνας διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό baby shower προκειμένου να τιμήσουν την εγκυμονούσα η οποία σύντομα θα μπει στο μαιευτήριο για φέρει στον κόσμο τα μωράκια της.

Σημαντική χρονιά και για τα επαγγελματικά του Σάκη Τανιμανίδη η οποία έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, εντάχθηκε στο δυναμικό του ANT1, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της Φάρμας.

Σύντομα το ριάλιτι ολοκληρώνει τον κύκλο του με τους ιθύνοντες να έχουν ήδη έτοιμο το επόμενο project που θα αναλάβει ο παρουσιαστής. Μέσα σε όλα αυτά, ο Σάκης έσπευσε να εμβολιαστεί κατά του covid-19 στέλνοντας μέσω instagram το δικό του μήνυμα.

"Εμβολιασμένος πλέον...και χαρούμενος που σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα με την βοήθεια της επιστήμης. Περάσαμε 1 χρόνο δύσκολο για όλους, με πολλούς περιορισμούς. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας, τόσο το καλύτερο. #besmart".

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved