Showbiz

Αποκάλυψη Κυριακίδη: «Δέχτηκα ένα χυδαίο μήνυμα στο Facebook και έκλεισα τον λογαριασμό μου»

Gossip-tv Team

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πριν την περιοδεία, μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα ριάλιτι αλλά και στα social media!

«Δεν έκανα θέατρο έναν ολόκληρο χειμώνα χωρίς να φταίω εγώ. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουμε περιοδεία μαζί με τη σύντροφό μου, είναι ωραία να ταξιδεύεις με τον άνθρωπό σου. Δεν το λες διακοπές αλλά είναι ευτυχία να τον έχεις στο πλευρό σου», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Παρακολουθήσαμε Survivor και Φάρμα, γιατί πρέπει να έχουμε γνώμη για αυτά που παίζουν, από τη στιγμή που δουλεύουμε στην τηλεόραση».

Μάλιστα, αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν θέλω καθόλου τα social media. Είναι μια νέα κοινωνία η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κρύβει ναρκισσισμό και φιλαυτία. Κάποια στιγμή είχα κάνει Facebook για να προμοτάρω την παράστασή μου, όπως μου είχαν συστήσει ειδικοί και φίλοι, ήμουν ευγενικός και απαντούσα σε σχόλια και κάποια στιγμή, έγραψα σε ένα μήνυμα θαυμασμού και δέχτηκα μια χυδαία απάντηση. Μετά από αυτό διέγραψα τον λογαριασμό. Υπερηφανευόμουν ότι δεν έχω Instagram και τελικά ανακάλυψα ότι είχα 3 ψεύτικα. Έβαλα έναν φίλο να τους πει ότι αν δεν τα κλείσουν θα αποταθώ στην ασφάλεια και τα έκλεισαν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved