Showbiz

Η Φάρμα: Αποχώρησε ο Πάτρας, μία ανάσα πριν τον τελικό! Οι φιναλίστ και τα δάκρυα της Κυριακής!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναμετρήθηκαν απόψε σε αγωνίσματα, διεκδικώντας και οι δύο την παραμονή τους στο παιχνίδι που σημαίνει αυτόματα ότι θα περνούσε κάποιος από τους δύο στην τελική πεντάδα. 

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, αφού αναμετρήθηκε με τον Κώστα Γκρέκα για τη διεκδίκηση της ασυλίας και της αρχηγίας της τελευταίας εβδομάδας του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να τα δώσει όλα και απέναντι στον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης επιλέχθηκε από τον αρχηγό Κώστα Γκρέκα να είναι ο πρώτος μονομάχος και με τη σειρά του ο Μπιλ έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Θανάση Πάτρα ο οποίος από την πρώτη στιγμή γνώριζε ότι θα επιλεγόταν σ' αυτή τη θέση.

Στο πρώτο αγώνισμα των δύο μονομάχων, νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης που το είχε καλύτερα από τον Θανάση στο τσεκούρι καθώς έπρεπε να κόψουν ξύλα και να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα κιλά μπορούσαν.

Οι επόμενες δοκιμασίες ήταν επίσης το ίδιο απαιτητικές και δύσκολες με τον Βασίλη να δείχνει πως υπερτερεί του Πάτρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης με τον Θανάση Πάτρα να αποχωρεί συγκινημένος από τη Φάρμα.

Να τονίσουμε ότι η τελική πεντάδα που έχει απομείνει και πάει για τον τελικό μαζί με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η Κάτια Δέδε, ο Κώστας Γκρέκας και ο Ντούπης.

Δείτε το βίντεο με την ανακήρυξη του νικητή και τα τελευταία λόγια του Θανάση Πάτρα πριν φύγει από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved