Showbiz

«Όταν πάχυνα ζήταγα ρόλους στο θέατρο και μου έλεγαν, τώρα που πάχυνες δεν σε θέλουμε»

Gossip-tv Team

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ και πέρασε σε βαριές αποκαλύψεις για τον ρατσισμό αλλά και τα έντονα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της...

Η δεκαετία του 80΄ήταν και η περίοδος - σταθμός στη ζωή της Καίτης Φίνου. Η ηθοποιός η οποία βίωσε την απόλυτη επιτυχία εκείνης της εποχής, σήμερα ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Περισσότερα αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του Love it.

«Δεν την κρύβω την ηλικία μου, τώρα είμαι 62. Στην τηλεόραση δεν με βλέπετε γιατί δεν μου έχουν κάνει πρόταση. Ναι, με ενδιαφέρει. Τώρα μόνο τηλεόραση θα ήθελα να κάνω. Και αυτό για να έχω να ασχολούμαι. Είμαι τόσο γεμάτη...» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Καίτη Φίνου μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στο θέατρο...

«Στο θέατρο είχα βιώσει ρατσισμό, όταν ήρθε η στιγμή να με επιλέξουν για ρόλους. Όταν άρχισα να παχαίνω μου το είπαν: "Τώρα που πάχυνες, δεν σε θέλουμε." Εμένα με θέλανε έτσι όπως ήμουν. Δεν γίνεται αυτό», εξομολογήθηκε.

Όσο για τα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια της, η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Λεφτά δεν είπα ποτέ ότι περάσανε από τα χέρια μου, δόξα είπα ότι πέρασε. Περάσανε χρήματα από τα χέρια μου, αλλά όχι τόσα που θα μένανε και στην άκρη. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα να αγοράσω ένα σπίτι».

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved