Showbiz

Γιώργος Καράβας: Το νέο βίντεο από τις διακοπές του στη Σαντορίνη είναι... υπέροχο!

Gossip-tv Team

Γιώργος Καράβας: Με... φορτωμένο πρόγραμμα και το φετινό καλοκαίρι, κατάφερε να ξεκλέψει χρόνο για τις μίνι διακοπές του...

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. Το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στο Star με τους κριτές και τους συντελεστές να έχουν ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα.

Η μεγάλη αλλαγή στο ριάλιτι έρχεται μετά την απομάκρυνση της Βίκυς Καγιά! Η παρουσιάστρια με την πετυχημένη πορεία στο χώρο του modeling παραμένει στο star, αλλά όχι στο τραπέζι των κριτών για το GNTM.

Όσο για την κενή θέση που άφησε πίσω της, η κούκλα Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έρχεται και η παρουσία της στην κριτική επιτροπή αναμένεται να συζητηθεί.

Σταθεροί στις θέσεις τους οι υπόλοιποι κριτές αλλά και ο Γιώργος Καράβας σε ρόλο coach ο οποίος θα επισκέπτεται συχνά τους συμμετέχοντες στο σπίτι αλλά και στις διάφορες δοκιμασίες που καλούνται να περάσουν!

Ιδιαίτερες στιγμές για τον Γιώργο Καράβα ο οποίος απολαμβάνει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του εκτός Αττικής. Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στη Σαντορίνη απολαμβάνοντας μίνι διακοπές.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved