Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ ήταν το γιατί τώρα»

Gossip-tv Team

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και το ελληνικό #MeToo.

 

Ο ηθοποιός είπε: «Ευτυχώς είχα τις αξίες από την οικογένειά μου και με συναντά το ρητό του Καζαντζάκη αγάπα τον άνθρωπο, να μην διαχωρίζω τίποτα στη ζωή μου και να σέβομαι τους ανθρώπους για αυτό που είναι. Στην Αγγλία δέχθηκα πολλές φορές κριτική για το από που είσαι εσύ. Ήμουν τυχερός γιατί συναναστράφηκα με ανθρώπους που είχαμε τις ίδιες αξίες. Μόνο στενάχωρα είναι τα πράγματα κι ήθελα πάντα να είμαι με ανθρώπους που δεν τους δόθηκαν οι ίδιες ευκαιρίες στην ζωή».

Και τόνισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτό που με ενόχλησε ήταν η ερώτηση του γιατί τώρα, ακόμα και σήμερα με ενοχλεί. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να εκφράζεται όταν κι όποτε το θέλει. Πιστεύω και στην ελληνική δικαιοσύνη, που θα καταλάβει και θα δει τα πράγματα. Μόνο στενοχώρια είναι όταν οι άνθρωποι παιδεύονται. Ευτυχώς ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία είτε να ξεχάσω είτε να καλύψω και για τους συναδέλφους μου και για εμένα. Αν μου είχε ζητηθεί, θα ήμουν δίπλα σε συναδέλφους… Σε λογικό πλαίσιο είμαι των ευκαιριών, όχι όταν το πράγμα ξεφύγει»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved