Showbiz

Γκουντάρας-Κάκκαβα: Το Big Brother, τα νούμερα τηλεθέασης, η Μενεγάκη και η κόντρα με τον Βαρθακούρη

Gossip-tv Team

Χαμογέλα και πάλι: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για τις τηλεοπτικές δουλειές που έχουν αναλάβει αλλά και για την κόντρα που μαίνεται με τον Χάρη Βαρθακούρη

Ερωτώμενος για το Big Brother και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: "Δεν βλέπουμε τα νούμερα. Θέλουμε να είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε".

Η Νάταλι Κάκκαβα από την πλευρά της είπε: "Έχω τη φήμη της ξινής, της κακιάς, ότι ρίχνω στον Γρηγόρη παντόφλα, αλλά είναι ψέμα". Και πρόσθεσε με νόημα: "Τον Γρηγόρη τον έσωσα μία καλή όταν με παντρεύτηκε".

Για την απόφασή του να φύγει από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής είπε: "Με την Κατερίνα Καινούργιου είχαμε κουβεντιάσει για την αποχώρησή μου από την εκπομπή και το είχε καταλάβει".

Στην παρέα προστέθηκε και ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος είπε: "Ήμουν πέντε χρόνια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και κάποια στιγμή πρέπει να βραβευθώ γι' αυτό που τον άντεξα".

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επίσης μίλησε και για την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας για την επιστροφή της στην τηλεόραση: "Χαίρομαι πολύ που επανήλθε η Ελένη Μενεγάκη τόσο γρήγορα. Ποια εκπομπή στην τηλεόραση δεν θα ήθελε για καλεσμένη την Ελένη;"

Όσο για τον Χάρη Βαρθακούρη, τόσο ο Γρηγόρης όσο και η Νάταλι έδειξαν να έχουν διάθεση για να χτίσουν γέφυρες μετά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους εξαιτίας του Big Brother και των λογαριασμών των δύο πρωινών εκπομπών του Σαββατοκύριακου, Σου Κου Family και Όλα Γκουντ στο instagram.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved