Showbiz

Αποκλειστικό: Κιβωτός του Κόσμου: Το απίθανο μήνυμα του Μουζουράκη για την απουσία του (video)

Δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Χίο ο Πάνος Μουζουράκης κι έστειλε ένα ξεκαρδιστικό και φυσικά τι άλλο, τραγουδιστικό μήνυμα. 

Στις 9 Οκτωβρίου, στις 12:30 μ.μ. στο παιδικό χωριό της “Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου”, στο Αίπος της Χίου , με αφορμή τους 32ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώθηκε σχετική εκδήλωση και γεύμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν και τα εγκαίνια των νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Αίπος που υλοποιήθηκαν με την βοήθεια της ΠΒΑ καθώς και ιδιωτικών χορηγιών και θα χρησιμοποιηθούν μελλοντικά και ως έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ Κιβωτός του Κόσμου, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χίου.

Στην εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να βρεθεί και ο “πρέσβης της κιβωτού του κόσμου”, Πάνος Μουζουράκης, ωστόσο δεν τα κατάφερε κι έστειλε το μήνυμά του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η απουσία του Πάνου οφείλεται στην έκπληξη που διοργάνωσε ο Acun για τους κριτές του The Voice.

Ήθελε να τους χαρίσει λίγες μέρες χαράς, χαλάρωσης και ξεκούρασης σε ένα μαγευτικό μέρος που θα τους πρόσφερε μία διέξοδο από τη ρουτίνα. Η μίνι αυτή απόδραση ορίστηκε για αυτό το Σαββατοκύριακο που διανύουμε και ήδη οι coaches μαζί με τον Γιώργο Λιανό απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μακριά από όλους και όλα.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved