Showbiz

Μας έδειξε το μονόπετρο γιατί παντρεύεται αλλά έχει δίλημμα γιατί δέχτηκε πρόταση να μπει στη Φάρμα!

Gossip-tv Team

Τι θα κάνει τελικά; Θα προτιμήσει να δώσει προτεραιότητα στις προετοιμασίες του γάμου της ή θα μπει στη Φάρμα για την οποία τής έγινε μία διόλου ευκαταφρόνητη οικονομική πρόταση;

Ο λόγος για την Αναστασία Γιούσεφ η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της μιας και είναι ερωτευμένη και σύντομα πρόκειται να ντυθεί νυφούλα αφού ο σύντροφός της, όπως αποκάλυψε, της έκανε πρόταση γάμου με ένα υπέροχο μονόπετρο το οποίο φυσικά και δεν παρέλειψε να επιδείξει.

Η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε επίσης πως προσφάτως δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στη Φάρμα όμως τόνισε πως δεν είναι σίγουρη ότι θα δεχτεί τελικά καθώς εκτός από το γεγονός ότι σκοπεύει να παντρευτεί, δεν θεωρεί ότι είναι δέλεαρ τα χρήματα που της προσφέρουν.

Όπως είπε, από το instagram μπορεί να βγάλει περισσότερα χρήματα μιας και όπως επεσήμανε, μπορεί μέσα σε ένα μήνα να βγάλει 10.00 ευρώ.

Η Αναστασία Γιούσεφ πάντως δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή μιας και θέλει πολύ να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα όσα είπε η ίδια:

Διαβάστε επίσης:

Ο ΑΝΤ1 «τρέχει» για να βγάλει στον αέρα τη Φάρμα για να προλάβει το Survivor! Τα ονόματα έκπληξη!

Μόνο αυτή θα μπορούσε να πάει με αυτή τη σέξι εμφάνιση στο... κομμωτήριο!

Δ. Αλεξανδράκη: Φωτό από το πάρτι της, λίγη ώρα πριν μπει χειρουργείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved