Showbiz

Δόμνα Κουντούρη: «Πέρασα δύσκολα με προβλήματα υγείας. Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή»

Gossip-tv Team

Η Δόμνα Κουντούρη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story πριν από πολλά χρόνια, μιλάει σήμερα για τη ζωή της αλλά και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον λόγο που μπήκε στο talent show του Fame Story και ανέφερε πως πλέον είναι δασκάλα φωνητικής και πως δουλεύει ως delivery για να βιοποριστεί.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι την έχουν αναγνωρίσει ακόμα και από το θηροτηλέφωνο κάθε φορά που πηγαίνει να παραδώσει κάτι, γεγονός που την κάνει να νιώθει πολύ όμορφα.

Σε ό,τι αφορά το Fame Story η Δόμνα παραδέχτηκε: "Μπήκα στο Fame Story γιατί νόμιζα ότι ήθελα κάτι και όταν το απέκτησα, κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που ήθελα".

Η ίδια υπήρξε στο ίδιο παιχνίδι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Γιώργο Λιανό και είπε για τους δύο άντρες που έχουν επιτύχει σε αυτό που κάνουν: "Ο Κωνσταντίνος νιώθει πολύ άνετα με αυτό που κάνει και αυτό κάνει γκελ στον κόσμο".

Και πρόσθεσε για τον τραγουδιστή: "Τότε έβλεπα ένα πολύ ωραίο αγόρι. Δεν είχαμε ποτέ σχέση και επαφή και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Είναι κύριος". Επίσης αποκάλυψε ότι οι δυο τους μιλάνε ακόμα καθώς η Δόμνα τού στέλνει τραγούδια που έχει γράψει και της λέει τη γνώμη του.

Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, η Δόμνα παραδέχτηκε: «Πέρασα δύσκολα με προβλήματα υγείας που είχα, έχασα την ισορροπία μου. Έχω διπολική διαταραχή και παίρνω αγωγή».

Δείτε τι άλλο είπε η τραγουδίστρια στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Κουντούρη: «Έγραψα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο, αλλά δεν το ήθελε, με γείωσε»

Fame Story: Πρώην παίκτρια είναι πια μουσικός του δρόμου!

Δόμνα Κουντούρη:Η ανατριχιαστική περιγραφή για τη διπολική διαταραχή:«Άκουγα φωνές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved