Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: «Έφτασα πολλές φορές στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο, μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (30-10) ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την επανεκκίνηση των θεάτρων, τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά και για τη σχέση με τον γιο του.

«Αυτά τα κλεισίματα είναι ό, τι χειρότερο αλλά γενικά πολιτισμός τα τελευταία χρόνια… αλλά το καλό είναι ότι εμείς συνηθίσαμε στην πείνα. Οπότε αυτό που τώρα μας ενδιαφέρει είναι να χορτάσουμε το μέσα μας», είπε αρχικά ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα είδαν στο φως της δημοσιότητας μετά από τις καταγγελίες.

«Κάθε κακοποιητική συμπεριφορά πρέπει να καταδικάζεται αυτόματα κι εκεί να μπαίνει μια τελεία. Εγώ θα ήθελα τα πράγματα να γίνονται πιο έγκαιρα, γιατί τα εγκλήματα δεν πρέπει να παραγράφονται και για να μην περνάμε και το μήνυμα «εντάξει το βουλώνουμε και σε άλλο χρόνο μιλάμε», το βασικό είναι να καταδικάζουμε», είπε ο ηθοποιός.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης δε δίστασε να αποκαλύψει πως οικονομικά ζορίστηκε πολύ. «Από το κομμάτι του πολιτισμού δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν αναρωτιέται κανείς πώς ζούμε… εγώ έφτασα πολλές φορά στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι», είπε.

Διαβάστε επίσης

Οδυσσέας Σταμούλης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Οδυσσέας Σταμούλης: «Η ζωή μου δεν έχει νέα δεδομένα, παλεύω κι εγώ...»

Δεν πάει ο νους σας ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο αδερφός του Μανώλη από το Dolce Vita (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved