Showbiz

Θρίλερ με τον Τάσο Ξιαρχό: Τον αναζητά στους δρόμους ο πατέρας του! Σε ετοιμότητα το ΕΚΑΒ

Gossip-tv Team

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση με τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος πριν από λίγες ώρες σήμερα, καταδιώχθηκε από την Αστυνομία ενώ αναζητείται καθώς απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. 

Ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την κατακραυγή που δέχτηκε ύστερα από το βίντεο που ανέβασε μίας κοπέλας την οποία σχολίαζε για την εμφάνισή της και το γεγονός ότι φορούσε μπλούζα και με ρίγες, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Άγνωστο παραμένει γιατί καταδιώχθηκε από την Αστυνομία και πώς κατέληξε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει, κάτι που αποκαλύπτουν οι φίλοι του στους οποίους απευθύνθηκε μέσω μιας εφαρμογής, στέλνοντάς τους μηνύματα περί αυτοκτονίας.

Ο Τάσος Ξιαρχό έφυγε από το σπίτι του που βρίσκεται από το Μενίδι ενώ σύμφωνα με το Live News που μίλησε με τον πατέρα του, ο ίδιος είναι με το αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής, αναζητώντας τον γιο του.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός χορογράφος και χορευτής αλλά και νικητής του J2US μαζί με τη Κόνι Μεταξά, χθες ανέβασε ένα βίντεο με την κοπέλα που σχολίασε αρνητικά για τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και για τα παραπανίσια κιλά της. Η κίνησή του αυτή εξόργισε πλήθος κόσμου που μέσα από τα social media τοποθετήθηκε επί του θέματος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Τάσος Ξιαρχό στο παρελθόν είχε αναφερθεί και ο ίδιος στο bullying που είχε δεχτεί.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν για την υπόθεση στο Mega:

Διαβάστε επίσης:

Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Ξιαρχό απαντά: «Είναι τρομακτικό! Με κοιτούσαν και γελούσαν»!

Εβελίνα Νικόλιζα: Ξεσπά κατά του Ξιαρχό:Είναι ξεκάθαρο ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση

Ιωάννα Μαλέσκου για Ξιαρχό: «Αισθάνθηκα ντροπή, μούδιασμα, ανατρίχιασα. Αισθάνεται και ανωτερότητα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved