Showbiz

Μπουρδούμης: «Ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός, ωστόσο η απογοήτευση ήταν τεράστια» (video)

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο πλατό του "Στούντιο 4" και μίλησε για πολλά αλλά κυρίως για το #metoo.

Άλλωστε, σύζυγός του είναι η Λένα Δροσάκη η οποία μίλησε δημόσια για την κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστη στο θέατρο, αφού προηγουμένως είχε καταγγείλει τον άνθρωπο που της άφησε, όπως έχει επανειλλημένα τονίσει, πληγές στην ψυχή.

Ο ηθοποιός λοιπόν μίλησε για το θέμα αναφέροντας αρχικά: «Έχω την τύχη να έχω παίξει με πολύ σπουδαίους ηθοποιούς και ανθρώπους του θεάτρου, όπως ο Θανάσης Βέγγος… Γενικά είμαι πολύ τυχερός στις συνεργασίες μου και στις συναντήσεις μου στο θέατρο, όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνέχισε λέγοντας: «Υπήρχαν και άνθρωποι που τους θαύμαζα πάρα πολύ, με απογοήτευσαν με την στάση τους πάνω στη δουλειά, αλλά η κοινωνική τους δράση. Εννοώ ότι σε μια συμπεριφορά, σε μια πρόβα, κάποιος ο οποίος έχει το πάνω χέρι (συνήθως ο πιο παλιός ηθοποιός ο οποίος έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσία) μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, τα οποία να τον αποκαθηλώσουν στα μάτια σου. Για μένα αυτό ήταν απογοητευτικό, αλλά ήταν και ένα μάθημα ζωής. Ήταν ένας σπουδαίος ηθοποιός, ωστόσο η απογοήτευση ήταν τεράστια όταν έβλεπα τη συμπεριφορά του».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με τα όσα είπε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»: Γνωρίστε έναν προς έναν τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Open!

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η φώτο με τον γιο του και το μήνυμα για τις φωτιές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved