Showbiz

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το δικαστήριο για την επιμέλεια της κόρης του

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση βρεθηκαν εχθές στο δικαστήριο, για το ζήτημα της επιμέλειας της τεσσάρων ετών κόρης τους, Σοφίας.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε εχθές το μεσημέρι (5-11) στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση. Αυτό ήταν μια απόφαση του ίδιου του Κώστα Δόξα, ο οποίος προσέβαλλε την απόφαση του τελευταίου δικαστηρίου, η οποία όριζε την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιου τους, στην μητέρα.

Η κάμερα του OPEN και πιο συγκεκριμένα της εκποπής Open Weekend μίλησε με την συνύγορο της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, Άρτεμις Διαλυνά, η οποία χαρακτηριστικά με την υπόθεση ανέφερε:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε επίσης ότι επικοινώνησε ο ίδιος προσωπικά με τον τραγουδιστή: "Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του".

Από την πλευρά του, ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος είπε: «Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Δόξας: Όλα όσα αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του

Τάνια Μπρεάζου: «Στο θέμα του Κώστα Δόξα, προσπαθήσαμε όλοι να είμαστε αποστασιοποιημένοι»

Κώστας Δόξας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved