Showbiz

Θοδωρής Φραντζέσκος: Γιατί έφυγε 10 χρονών από το σπίτι του έχοντας μαζί του μόνο το μαξιλάρι του;

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 έδωσε ο Θοδωρής Φραντζέσκος ο οποίος αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε παιδική ηλικία μετά την οικονομική καταστροφή των γονιών του και το διαζύγιό τους. 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μίλησε από καρδιάς για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν ήταν μόλις 10 χρονών αναγκάστηκε λόγω της κρίσης να φύγει με τους γονείς του, από το σπίτι του έχοντας μαζί του μόνο το μαξιλάρι του.

«Τότε ήμουν σε ένα σοκ, και δεν υπήρχε ακριβώς η αίσθηση του τι γίνεται, απλά ήταν μια αλλαγή. Δεν το βιώνεις τόσο πολύ όταν είσαι στην ίδια την κατάσταση μέσα, ίσως γιατί ενεργοποιείται μέσα σου ένας μηχανισμός επιβίωσης που σε κάνει να παλεύεις. Είχα πάρει μόνο το μαξιλάρι μου. Εντάξει, ήταν μια δύσκολη στιγμή. Τα βιώματα μας είναι αυτά που μας διαμορφώνουν. Όχι απαραίτητα να μας αλλάξουν, ειδικότερα όταν γίνονται σε τέτοια ηλικία, σε βοηθούν να σχηματίσεις την προσωπικότητα σου. Μέσα από τη ρωγμή μπαίνει το φως» είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Φραντζέσκος και συνέχισε:

«Υπήρξε έντονη αναταραχή μέσα στο σπίτι. Τότε ήμουν 10 χρονών, άλλαξα σπίτι και βίωσα το διαζύγιο των γονιών μου. Είμαστε σε έναν κόσμο που πάντα υπάρχουν αναποδιές. Αν υπάρχει αγάπη, εμένα οι γονείς μου με στήριξαν και είναι μεγάλοι μου φαν, αυτό με έκανε να ξεπεράσω κάθε δυσκολία».

Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τον Παναγή, πιάνουν στα πράσα τον Τζίμη

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Πιστεύω πως η κρατική τηλεόραση πρέπει να δίνει πάντα το παρών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved