Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η ομάδα του Πλατάνου χάνει τον αγώνα μπάσκετ και το στοίχημα με τους Φωτεινιώτες. Ο Σάββας ξεσηκώνει το χωριό να πάνε να λιντσάρουν τον Ηλία για την υποτιθέμενη προδοσία του, ελπίζοντας να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στην προεδρία, αλλά η Φιλιώ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Ο Σίμος απειλεί τον Σάββα, που απειλεί τον παπά. Τελικά, ποιος έχει το πάνω χέρι σ’ αυτό το χωριό; Η Φιλιώ καταλαβαίνει πως έχει αδικήσει τον Ηλία αλλά απ’ ό,τι φαίνεται είναι πια αργά για επανασύνδεση. Η Κατερίνα ανακοινώνει στον Παναγή τις αποφάσεις της. Πώς θα αντιδράσει ο δασονόμος; Ο Θοδωρής και η Αγγέλα δίνουν το πρώτο τους φιλί. Θα είναι άραγε και το τελευταίο; Ο παπάς ανακοινώνει τη νέα δοκιμασία που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Πλάτανο.

Σπαρταριστές καταστάσεις, που μας χαρίζουν άφθονο γέλιο, θα απολαύσουμε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 8 έως και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, στις 20:00.

Η ομάδα του Πλατάνου χάνει τον αγώνα μπάσκετ και το στοίχημα με τους Φωτεινιώτες και… τα χάνει! Η Μάρμω είναι στα μαύρα πανιά, ενώ οι Ιταλοί πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους.

Όλοι κατηγορούν τον Ηλία για την τσιγκουνιά του και τους χαλασμένους χυμούς που πρόσφερε στην ομάδα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα για τον μπακάλη του χωριού, όταν η Βαλέρια θα παρουσιάσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία που κατασκεύασε εις βάρος του.

Ο παπάς μας είναι ο μόνος που φαίνεται να πιστεύει πως πρόκειται για παγίδα, αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Η Κική τα λέει ένα χεράκι στον Τζίμη, που δηλώνει γοητευμένος, την ώρα που η Φένια είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και προετοιμάζεται ψυχολογικά για το τέλος της σχέσης της με τον Παναγή. Ένας πυροβολισμός, όμως, θα φέρει τα πάνω-κάτω!

Διαβάστε επίσης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας αποφασίζει να ξεκινήσει μια νέα εποχή για τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πλατάνου και Φωτεινού πλησιάζει

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τον Παναγή, πιάνουν στα πράσα τον Τζίμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved