Showbiz

«Κάγκελο» η Βατίδου - Έμαθε στον αέρα του Happy Day για το σοβαρό τροχαίο του Κούγια (Video)

Gossip-tv Team

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Κούγιας στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα.

Το τροχαίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, σημειώθηκε στο τμήμα της εθνικής οδού ανάμεσα στο Βελεστίνο και το Αερινό και συγκεκριμένα στο 308ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια σημειώθηκε μετά από ατύχημα που είχε προηγηθεί ανάμεσα σε δύο φορτηγά το ένα εκ των οποίων είχε ακινητοποιηθεί στη ΛΕΑ και το άλλο στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ο Αλέξης Κούγιας που ακολουθούσε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με τα φορτηγά που ουσιαστικά είχαν κλείσει το δρόμο. Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής, δεν καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού, αλλά καβάλησε το διάζωμα καταλήγοντας στο πλάι και μπροστινό μέρος του ενός φορτηγού.
Το μπροστινό μέρος του τζιπ που οδηγούσε, διαλύθηκε. Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος τραυματίστηκε ελαφρά. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας είχε κι άλλο τροχαίο ατύχημα.


Η πρώην σύζυγός του, Εύη Βατίδου, ήταν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Happy Day και όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε αν ο Αλέξης Κούγιας είναι καλά εκείνη έμεινε «κάγκελο» καθώς δεν γνώριζε τίποτα και το έμαθε στον αέρα.

Δείτε πώς αντέδρασε στο βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Μην τρομάξετε! Το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να κάνει μάσκα ομορφιάς!

Εύη Βατίδου: «Με τα παιδιά μου έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας νιώθω τον παλμό της εποχής τους»

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου - Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved