Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Ξαφνιάστηκα, σοκαρίστηκα, αγριεύτηκα και θύμωσα με τις καταγγελίες του #Metoo»

Gossip-tv Team

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τα δύο της παιδιά, την σχέση με τον σύζυγό της αλλά και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος!

Αρχικά ανέφερε: «Όταν φέρνεις στη ζωή έναν άλλον άνθρωπο, η ζωή σου φωτίζεται αλλιώς, αλλάζει όλη η θεώρησή σου από τη ζωή. Με το παιδί άλλαξε όλη μου η ζωή. Έχω 2 παιδιά, ο ένας είναι 3 και ο άλλος 1,5 ετών».

Και αποκάλυψε: «Έχω μια ζωγραφιά από την 1η δημοτικού που λέει ότι όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ηθοποιός. Αν σταματήσω να έχω αυτήν την υπαρξιακή σχέση με τη δουλειά μου, θα προτιμήσω να μη συνεχίσω».

Όσον αφορά το #Metoo, είπε χαρακτηριστικά: «Ξαφνιάστηκα και σοκαρίστηκα και αγριεύτηκα και θύμωσα με τις καταγγελίες του #Metoo. Θέλω να ελπίζω πως οι αποκαλύψεις θα μας κάνουν να προσέχουμε και τους διπλανούς μας. Μου έχει τύχει να βρεθώ σε ‘μικρά’ περιστατικά που μπορεί να ήταν άσχημα για την στιγμή, αλλά δεν μπορούσαν να επηρεάσουν την εξέλιξη της δουλειάς».

Τέλος ανέφερε: «Οι γονείς μου είναι πολύ συγκινητικοί με τα εγγόνια τους. Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που κρατάει τα παιδιά. Ο σύζυγός μου είναι ένας τρυφερός άνθρωπος και υπέροχος πατέρας. Σώθηκα που ο άνδρας μου δεν είναι του χώρου. Μου αρέσει που κάνει άλλο επάγγελμα γιατί φέρνει μια ισορροπία»..

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Λένα Παπαληγούρα: «Ήμουν επτά μηνών έγκυος - Δεν ξέρω τι έγινε εκείνη τη νύχτα...»

Λένα Παπαληγούρα: «Η ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου θα ήταν αβάστακτη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved