Showbiz

Η συνάντηση Βανδή - Βίσση και τα τρυφερά λόγια της Άννας: «Της αξίζει να είναι ξανά ευτυχισμένη»

Gossip-tv Team

Για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή είδε live σε εμφάνισή της την Άννα Βίσση και έγινε... χαμός! 

Η "συνάντησή" τους έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται αυτόν τον καιρό η Άννα Βίσση και ήταν απλώς η συνέχεια μιας "συμφιλίωσης" που "σκάρωσε" ο Νίκος Κοκλώνης πέρυσι.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο στη συμπρωτεύουσα και η Άννα Βίσση με το που την είδε ανάμεσα στο πλήθος έσπευσε να την καλωσορίσει κοντά της και να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Μάλιστα, η Άννα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις νέες ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή της Δέσποινας, με πολύ τακτ και τρυφερότητα, στέλνοντάς της τις καλύτερες ευχές για το μέλλον στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα τόνισε η Άννα πως της αξίζει να είναι ξανά ευτυχισμένη.

Εννοείται πως η τραγουδίστρια φώναξε στη σκηνή τη συνάδελφό της και τραγούδησαν μαζί, προσφέροντας μία μοναδική συνύπαρξη επί σκηνής.

Σε δηλώσεις της στο Χαμογέλα και πάλι, η Δέσποινα Βανδή έδειξε να χαίρεται πολύ με αυτή τη συνάντηση ενώ όταν ρωτήθηκε πότε θα τη δούμε και επισήμως σε συνεργασία με τη Βίσση εκείνη έδειξε πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, τονίζοντας όμως πως είναι λίγο δύσκολο για το άμεσο διάστημα να συμβεί αυτό μιας και έχουν ήδη κλείσει συγκεκριμένες συνεργασίες για τον χειμώνα. Μετά όμως; Κανείς δεν ξέρει όμως όλοι το εύχονται, μαζί και η Δέσποινα.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Η νέα εναλλακτική ζωή της και η μετακόμιση της Μελίνας στο Λονδίνο

Χρήστος Θηβαίος: Το μπέρδεμα με τον Νίκο Καρβέλα και η συγκίνηση για τον Θάνο Μικρούτσικο!

Αποκλειστικές εικόνες από την έξοδο του Αργυρού στη Βίσση και τα ντουέτα που απογείωσαν το κέφι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved