Showbiz

Δόξας - Δεληθανάση: Αναβολή στη διαμάχη τους! Πότε θα τα ξαναπούν στις δικαστικές αίθουσες

Gossip-tv Team

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης διαζυγίου του Κώστα Δόξα με την εν διαστάσει σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. 

Το ζευγάρι επρόκειτο να λύσει τον γάμο του στις 19 Νοεμβρίου όμως όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Open Weekend η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, Άρτεμις Διαλυνά on air, το δικαστήριο αναβλήθηκε για τον Μάιο του 2022 λόγω κολλήματος της πλευράς εκείνης.

Όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις που έχουν οδηγήσει το άλλοτε ζευγάρι στο δικαστήριο, όπως είναι η επιμέλεια του παιδιού τους έχουν εκδικαστεί.

Στις 5 Νοεμβρίου εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει ο τραγουδιστής εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του σχετικά με την επιμέλεια και τη διατροφή. Είχε ζητήσει τη μείωση της επιμέλειας όμως δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση. Θα χρειαστούν περίπου πέντε με έξι μήνες για να βγει.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, οι συντελεστές επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Κώστα Δόξα ο οποίος όμως δεν θέλησε να μιλήσει δημόσια.

Όπως τόνισε η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση, εκτός των δικαστηρίων οι σχέσεις μεταξύ των δύο πρώην συζύγων κρίνονται ομαλές κυρίως γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση.

Δείτε τι άλλο είπε η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση για τη δικαστική διαμάχη του άλλοτε ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά από το δικαστήριο για την επιμέλεια της κόρης του

Κώστας Δόξας: Όλα όσα αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δικαστική διαμάχη με τη σύζυγό του

Κώστας Δόξας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved