Showbiz

Συγκινεί ο Μιχάλης Αλικάκος: «Η κόρη μου ήρθε μετά από προσπάθεια τριών εξωσωματικών»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (27-11) ο Μιχάλης Αλικάκος. Ο τηλεοπτικός Διονύσης από το Σασμό συγκίνησε μιλώντας για τη γνωριμία με τη γυναίκα του και τον ερχομό της κόρης του, η οποία ήρθε μετά από προσπάθεια τριών εξωσωματικών, όπως αποκάλυψε.

«Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης.

Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο», είπε.

Αναφερόμενος στους γονείς του αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που βιώνει με τη μητέρα της καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο άνοιας.

«Η μητέρα μου ήταν αναρχικό στοιχείο, με τα κρασάκια της, τα τραγουδάκια της. Χρησιμοποιώ το ήταν γιατί αισθάνομαι τη μητέρα μου ως ζωντανή νεκρή γιατί είναι σε ένα στάδιο προχωρημένης άνοιας. Δεν μας αναγνωρίζει πια. Μας συμβούλευσαν πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε ανθρώπους με άνοια. Να απαντάς με υπομονή όσο ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και είναι πολύ ψυχοφθόρο».

Διαβάστε επίσης

Δεν φαντάζεστε με την κόρη ποιου κορυφαίου καλλιτέχνη είναι παντρεμένος ο Διονύσης από τον Σασμό!

Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αλικάκου για τον ερχομό της κόρης του: «Είναι πανέμορφη»

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς έγινε μπαμπάς - Η πρώτη φωτό με το μωρό (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved