Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: «Όταν μοιράστηκα το πρόβλημα υγείας μου, το έκανα γιατί το είχα εγώ ανάγκη»

Gossip-tv Team

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο Breakfast@Star και αναφέρθηκε στον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του. 

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι του άρεσε πολύ η επιστροφή του στο θέατρο. Μάλιστα σχολίασε: "Έχω δύο χρόνια να κάνω θέατρο. Η επαφή με το κοινό είναι υπέροχη".

Τον σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λάλος στην παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις» που είναι ουσιαστικά η Ιλιάδα από την πλευρά του Έκτορα. Μάλιστα ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε με τα πιο καλά λόγια για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό τον οποίο απολαμβάνουμε ως Μαθιό στον Σασμό: "Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν η καλύτερη συνθήκη για να επιστρέψω στο θέατρο. Θα τον ευγνωμονώ για πολλά χρόνια".

Συγχρόνως ο Αντίνοος Αλμπάνης βρίσκεται και σε γυρίσματα για τη σειρά Ο δάσκαλος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μίλησε και για αυτή τη συνεργασία με πολλή χαρά.

O ηθοποιός μίλησε και για ακόμα μία ενασχόλησή του με τις εκφωνήσεις και μάλιστα αποκάλυψε: "Ξεκίνησα τις εκφωνήσεις όταν ήμουν 18 χρονών. Ήθελα να ασχοληθώ με τη διαφήμιση πολύ πριν το θέατρο".

Επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί λέγοντα χαρακτηριστικά: "Η διαφήμιση που κάναμε είχε ως στόχο να ενημερώσει τους ογκολογικούς ασθενείς για τις επιπτώσεις που έχουν θεραπείες στο δέρμα... Όσο πιο πολύ μού δίνεται η ευκαιρία να βοηθάω μέσω δικής μου εμπειρίας τόσο το καλύτερο".

Και κατέληξε: «Όταν μοιράστηκα το πρόβλημα υγείας μου, το έκανα γιατί το είχα εγώ ανάγκη».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού:

Διαβάστε επίσης:
Συγκλονίζει ο Αλμπάνης μιλώντας για τον καρκίνο που πέρασε: «Είναι πολλές οι στιγμές που λυγίζεις»

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες»

Αντίνοος Αλμπάνης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα στο χέρι του μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved