Showbiz

Συγκλονισμένη η Καινούργιου με τις νέες καταγγελίες Αλεξανδράκη για το bullying στον αδελφό της!

Gossip-tv Team

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ετεροθαλή αδελφό της Δήμητρας Αλεξανδράκη και την ίδια που καταγγέλλει σοβαρά γεγονότα εις βάρος του παιδιού που επιστρέφει στο σπίτι με σκισμένα ρούχα και χτυπημένα. 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προ ημερών, καλεσμένη στην εκπομπή Love it, είχε καταγγείλει τη λεκτική και σωματική βία που σχεδόν καθημερινά ανέχεται ο αδελφός της στην Κρήτη όπου ζει με τη μητέρα της και τον σύζυγό της, πατριό της Δήμητρας.

Η όμορφη μελαχρινή influencer επανήλθε με νέες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καταγγέλλοντας πως μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την ίδια, δέχτηκε μηνύματα από γονείς οι οποίοι άρχισαν να απειλούν, παρ' όλο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν είχε αναφερθεί με ονόματα, ούτε καν είχε αναφέρει το σχολείο ή την περιοχή που βρίσκεται αυτό.

"Αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα, από παιδιά που είναι αδύναμα και ιδιαίτερα" είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία θυμωμένη κατήγγειλε για ακόμα μία φορά ότι αντί κάποιοι να προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, κοιτούν να την καλύψουν!

H Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να συγκλονίζεται από τις καταγγελίες της Δήμητρας Αλεξανδράκη και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Δείτε το βίντεο με όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδράκη για τον σύντροφό της: «Το βράδυ που μου έκανε πρόταση γάμου, δάκρυζαν τα μάτια μας»

Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της: «Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα βαφτιστεί για τρίτη φορά - Η αποκάλυψη on camera (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved