Showbiz

Μαίρη Μπάρκουλη: Την «κοπάνησε» από το νοσοκομείο-Η «έκρηξη» της Καινούργιου: «Δεν θέλω να συνεχίσω»

Gossip-tv Team

H Μαίρη Μπάρκουλη μετά την περιπέτεια της υγείας της επέστρεψε στο σπίτι της και πλέον αναρρώνει δηλώνοντας πολύ καλά. 

Η τελευταία σύζυγος της αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη υπέγραψε οικειοθελώς για να φύγει από το νοσοκομείο χθες το βράδυ και σήμερα σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της.

Η Μαίρη Μπάρκουλη παραδέχτηκε ότι η κατάστασή της ήταν αρκετά σοβαρή αφού έπαθε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που είχε παρουσιαστεί.

Χθες αργά το βράδυ μάλιστα, όταν επέστρεψε στο σπίτι από το νοσοκομείο απ' όπου αποχώρησε με δική της ευθύνη:

"Μετά την στεφανιογραφία είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι... Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη.. Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βράδια έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή.. Να 'ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα... Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Η Κατερίνα Καινούργιου στη ζωντανή σύνδεση που είχε με την εκπομπή θύμωσε μαζίο της καθώς οι γιατροί τη συμβούλεψαν να μείνει μέσα για να την παρακολουθούν, όμως εκείνη ήθελε να πάρει εξιτήριο.

«Την κοπάνησα χθες από το νοσοκομείο. Ήμουν κυρία, ντύθηκα, έβαλα το μπουφάν μου και λέω εγώ παιδιά φεύγω, πάω σπίτι μου. Δεν μπορούσα. Δεν πειράζει. Εγώ δεν κάθομαι μέσα στα νοσοκομεία. Μου έκαναν την εξέταση, μου έδωσαν τα φάρμακά μου. Την έκανα την επέμβαση. Δεν μου έβαλαν στεντ, έπαθα οξύ έμφραγμα. Ήταν να φύγω σήμερα. Σε 20 ημέρες θα κάνω επαναληπτικές εξετάσεις» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπάρκουλη.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μαίρη Μπάρκουλη στην εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Μπάρκουλη: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της-«Δεν μασάμε! Θα το αντιμετωπίσω»

Μαίρη Μπάρκουλη: Τι δηλώνει μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας της

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη! Η ανάρτηση που ανησύχησε τους διαδικτυακούς φίλους της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved