Showbiz

J2US: Βασίλης Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή στα παρασκήνια του σόου! (video+photos)

Gossip-tv Team

Αχώριστοι είναι πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή οι οποίοι δεν έχουν πια κανένα λόγο να κρύβουν τη σχέση τους. 

Μέχρι το προηγούμενο live βλέπαμε τη Δέσποινα Βανδή να είναι συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι κάνοντας video κλήση στον ηθοποιό όμως εκείνος χθες το βράδυ βρέθηκε στο πλατό όπου φιλοξενείται το σόου για να είναι στο πλευρό της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Βουλγαράκη η οποία ήταν παρούσα στο πλατό χθες κατά τη διάρκεια του σόου και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν on και off stage, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε στο πλατό την ώρα που ήταν στον αέρα το live, ρώτησε συνεργάτες της τραγουδίστριας πού ήταν το καμαρίνι της και κατευθύνθηκε προς τα εκεί.

Καθ' όλη τη διάρκεια του σόου ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν εκεί και αμέσως όταν τελείωσε περίμενε τη Δέσποινα Βανδή για να φύγουν μαζί.

Μάλιστα, ο φακός της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι τούς απαθανάτισε την ώρα που αποχωρούσαν από το στούντιο με το ίδιο αυτοκίνητο. Κανένας από τους δύο δεν δήλωσε κάτι αλλά σιωπηλοί κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο, επιβιβάστηκαν και αναχώρησαν.

Δείτε το βίντεο με όσα κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα κοινή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Μανώλης Κονταρός: Η ηλικία, το τροχαίο που τον καθήλωσε σε καροτσάκι & οι κουμπάροι Βανδή-Μπισμπίκης

«Κάγκελο» η Καινούργιου με τον Μικρούτσικο: «Να πεις στη Βανδή να σου κάνει ιδιαίτερα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved