Showbiz

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί η εξομολόγησή της: «Δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα»

Gossip-tv Team

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!»  με τρυφερότητα στον πατέρα της, τον αείμνηστο ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να μείνει έγκυος. 

«Πάντα υπάρχει εδώ, στο Εθνικό Θέατρο. Η παρουσία του είναι τεράστια. Πάντα υπάρχει συγκίνηση, γιατί είναι ένας χώρος που ερχόμουν παιδί. Έχω αναμνήσεις από το γραφείο του στο Εθνικό, τις παραστάσεις που με πήγαινε… Πολύ όμορφες αναμνήσεις».

Η ίδια δεν έγινε ηθοποιός, γιατί θεωρεί ότι είναι ένα πάθος που το έχεις ή δεν το έχεις. «Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό ο καθένας να παίρνει τον δρόμο του και να ακολουθεί αυτό που αγαπάει».

Κάποια στοιχεία του πατέρα της που ξεχωρίζει είναι η ειλικρίνειά του, η σχέση και η αγάπη που είχε με τους συνεργάτες του και η αφοσίωσή του ως διευθυντής.

Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και στο παρελθόν έχει μιλήσει για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε ευγνώμονες» είπε για την εγκυμοσύνη της.

Δεν θεωρώ ταμπού να μιλάμε για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να βοηθάμε ανθρώπους».

«Ήταν πολύ δύσκολο αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Εριέττα Κούρκουλου: Με τον πιο τρυφερό τρόπο έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Idols: Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τους γονείς της: «Ήταν εκείνοι, οι δυο τους, μετά εμείς»

Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί το μήνυμά της για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved