Showbiz

Τελευταία εξέλιξη! Νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από οικογενειακή φίλη! (video)

Gossip-tv Team

Νέα καταγγελία εις βάρος του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου, βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το πρωί ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως αναμένεται νέα μήνυση κατά του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, από κοπέλα που διαπίστωσε διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο.

Ο γνωστός δικηγόρος επεσήμανε πως η κοπέλα που συνάντησε για πρώτη φορά χθες βράδυ (20/12) βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, τονίζοντας ότι πρόκειται για οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή.

Η νεαρή υποστηρίζει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά από μήνες σιωπής, αποφάσισε να μιλήσει. Η ίδια αναμένεται να καταθέσει μήνυση τονίζει πως πήρε δύναμη όταν είδε τη θύελλα που ξεσήκωσαν οι καταγγελίες της 30χρονης η οποία ήταν και η πρώτη που κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα.

Προβληματίζουν επίσης τα όσα είπε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο ξάδελφός του ο οποίος τόνισε ότι φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή.

«Φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, αυτό είναι γεγονός. Είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Εμένα με ενοχλεί πολύ η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», είπε ο στενός συγγενής του παρουσιαστή.

Τα υπόλοιπα μέλη των Ράδιο Αρβύλα, πάντως, οι οποίοι και έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, διατηρούν μία σιγή ιχθύος μετά τις τόσες απανωτές αποκαλύψεις.

Όσο για τον ίδιο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μαζί με τον δικηγόρο του, ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή ενόψει της δίκης που αναμένεται να γίνει στις 9 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η σχέση του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Παναγιωτόπουλου: «Δεν αισθάνεται ντροπή! Δεν έχει ενσυναίσθηση»!

Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved