Showbiz

Παναγιωτόπουλος: Εικόνες έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη! Έτρεχε να αποφύγει την κάμερα!

Gossip-tv Team

Με σκυμμένο κεφάλι και έχοντας στο πλευρό του την σύζυγό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όταν αντίκρισε κάμερες και φωτογράφους έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, έτρεχε για να μπει γρήγορα μέσα. 

Την ίδια ώρα που νέες καταγγελίες βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας για τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος και αποφεύγει κάθε τετ α τετ του με τις κάμερες, τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Ο φακός του Alpha και του T-live απαθανάτισε τον γνωστό δημοσιογράφο σήμερα (21/12) έξω από το σπίτι του την ώρα που επέστρεφε από κάποια έξοδό του με τη σύζυγό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε παντρευτεί πριν από περίπου δύο μήνες στην Αλόννησο και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Οι δυο τους λοιπόν παρά το γεγονός ότι διέρρευσε η φήμη στα media ότι έχουν φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα για το Μεξικό, βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη όπου και ζουν μόνιμα, ενώ οι κάμερες και οι φωτογράφοι τούς έχουν συλλάβει σε καθημερινές χαλαρές στιγμές τους, σαν να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα.

Δείτε τις πρώτες εικόνες έξω από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή ήταν η σχέση του με τον δολοφόνο της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λιάγκας: Ξέσπασε on air κατά του Παναγιωτόπουλου: «Δεν αισθάνεται ντροπή! Δεν έχει ενσυναίσθηση»!

Παναγιωτόπουλος: Οι πρώτες εικόνες μετά τις καταγγελίες - Βόλτα με τον σκύλο του στη Θεσσαλονίκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved