Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Τον ταλαιπωρώ λίγο εαυτό μου» (Video)

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραχώρησε τηλεοπτική συέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως εξομολογητική, μιλώντας για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή, τονίζοντας ότι είναι μια πολύ ευτυχισμένη γυναίκα. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, με μια σταθερά ανοδική πορεία και ένα ιδιαίτερο ταλέντο, το οποίο έχει εκτιμηθεί από πλήθος καλλιτεχνών, αλλά και του ίδιου του κοινού, που είναι πάντα δίπλα της, την ακολουθεί και την χειροκροτεί.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και δήλωσε ότι βρίσκεται σε μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής της, αφού οι εμφανίσεις της πηγαίνουν πολύ καλά και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και ο επόμενος δίσκος της, με την υπογραφή του αγαπημένου της Σταμάτη Κραουνάκη. Η ίδια μίλησε για την ζωή και την καθημερινότητά της, ότι λατρεύει αυτό που κάνει και ότι χαίρεται που στην προσωπική της ζωή, έχει βρει έναν άνθρωπο που έχουν "κουμπώσει" μαζί και που έχουν κοινούς στόχους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν νιώθω ότι είμαι ένας άνθρωπος που χαλαρώνει. Είναι ένα αρνητικό μου. Αυτό παρεξηγείται γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ντροπαλή ή δεν είμαι κοινωνική γιατί συνήθως σκέφτομαι. Είμαι ευαίσθητη, συγκινούμαι από τις ανθρώπινες συμπεριφορές. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που φροντίζει τη φωνή του. Με παρασύρει η ζωή. Ζηλεύω αυτούς με πολλή εγκράτεια."

"Είμαι παραδοσιακή. Μου αρέσει να ασχολούμαι με το σπίτι, να μαγειρεύω, μου αρέσει αυτό που είχαν οι παλιές νοικοκυρές που κουμαντάρανε το νοικοκυριό τους. Τώρα ακόμα πιο πολύ μου αρέσει που απολαμβάνει και κάποιος άλλος αυτή μου την πλευρά... Πιο δύσκολα βλέπω τα καλά μου. Τα κακά μου τα βλέπω σίγουρα. Τον ταλαιπωρώ λίγο εαυτό μου. Όταν είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου αυτόματα σου βγαίνει μια αυστηρότητα και στους γύρω σου. Και αυτό είναι ένα τίμημα που πληρώνουν και οι γύρω μου και εγώ".

"Το ωραιότερο που μου έχει συμβεί είναι η συνεργασία στα πρώτα μου χρόνια με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Αντώνη Ρέμο και στην προσωπική μου ζωή, ότι έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο ζω και πηγαίνω προς την ίδια κατεύθυνση. Ήταν ένα ζητούμενο για μένα και χαίρομαι. Είναι ωραίο να έχεις έναν εντελώς δικό σου άνθρωπο με κοινή θέληση και στόχο".

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη της Ελεονώρας Ζουγανέλη παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα στο Mega: Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τη Μαρινέλλα

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μαγική πρεμιέρα σε έναν χώρο, όπου η μουσική συναντά την ποιότητα!

Απασφάλισε η Ζουγανέλη: «Τόσο καιρό που γράφουν ότι είμαι έγκυος θα είχα κάνει τρίδυμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved