Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μαγική πρεμιέρα σε έναν χώρο, όπου η μουσική συναντά την ποιότητα!
Gossip Cam

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Μαγική πρεμιέρα σε έναν χώρο, όπου η μουσική συναντά την ποιότητα!

Το βράδυ του Σαββάτου (27-11) η κάμερα του gossip-tv βρέθηκε στη πρεμιέρα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, σε έναν νέο χώρο όπου υπόσχεται λαμπερές μουσικές βραδιές.

Η μουσική και η διασκέδαση είναι ένα κομμάτι που μας είχε λείψει πολύ από την καθημερινότητά μας και πλέον έχουμε την δυνατότητα να το απολαμβάνουμε ανά πάσα στιγμή. Οι μουσικές βραδιές έχουν ξεκινήσει στην Αθήνα, με την διασκέδαση να χτυπάει πλέον κόκκινο και το κοινό να ανυπομονεί να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη έκανε πρεμιέρα σε έναν χώρο καινούριο και με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, όπου η μουσική είναι το παν και η ποιότητα έρχεται να τη συναντήσει. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, με το φανατικό κοινό της να την ακολουθεί, για να απολαύσει το θέαμα.

Η ίδια θα εμφανίζεται στο Studio Asomaton, με καινούρια μπάντα και με πρόγραμμα ιδιαίτερο. Φυσικά και θα την απολαύσουμε στα τραγούδια της που είναι γνώριμα από παλιά και τα έχουμε αγαπήσει, αλλά μας χαρίζει και στιγμές από τραγούδια, τα οποία ηχογραφεί εδώ και καιρό και είναι του Σταμάτη Κραουνάκη. Πρόκειται για κάτι εξαιρετικό επί σκηνής, με την Ελεονώρα Ζουγανέλη να διοχετεύει την ενέργεια και το μοναδικό ταλέντο της. Το αποτέλεσμα; Συγκλονιστικό!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Μουζουράκης και Μανώλης Φάμελλος: Μια λαμπερή πρεμιέρα στη καρδιά της Αθήνας!

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Σε πάρκο της Αθήνας για γυμναστική!

Σια Κοσιώνη: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας, με τον γιο της! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved