Πάνος Μουζουράκης και Μανώλης Φάμελλος: Μια λαμπερή πρεμιέρα στη καρδιά της Αθήνας!
Gossip Cam

Πάνος Μουζουράκης και Μανώλης Φάμελλος: Μια λαμπερή πρεμιέρα στη καρδιά της Αθήνας!

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Μανώλης Φάμελλος έκαναν πρεμιέρα σε κεντρική μουσική σκηνή της Αθήνας, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά μαγικό.

Με την επιστροφή τη τέχνης και της μουσικής στην καθημερινότητά μας, ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι, που σπεύδουν να διασκεδάσουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Μανώλης Φάμελλος είναι δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες και το κοινό σίγουρα τους στηρίζει και τους αγαπάει πολύ. Το βράδυ του Σαββάτου (27-11), οι δυό τους έκαναν πρεμιέρα σε μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, όπου πραγματικά έγινε χαμός. Το κοινό ήταν πιο ζεστό από ποτέ και εκείνοι τα έδωσαν όλα επι σκηνής, για το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα και για να κερδίσουν το πιο ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Έτσι φυσικα και συνέβη, αφού το κοινό ήταν πιο θερμό από ποτέ και ενθουσιάστηκε με το ιδιαίτερο πρόγραμμά τους. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε τη στιγμή, παρακολουθώντας το πρόγραμμα και διασκεδάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους θεατές. Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Μανώλης Φάμελλος ήρθαν και θα μείνουν, προσφέροντας σε εκείνους που εκτιμούν την καλή μουσική, ένα ισχυρό μουσικό θέαμα, το οποίο επρόκειτο να πάρει τις καλύτερες κριτικές.

Aνάμεσα στους θεατές, είδαμε και την Βίκυ Καρατζόγλου με την Μαρίζα Ρίζου να δίνουν το παρών, χειροκροτώντας τους αγαπημένους τους φίλους και απολαμβάνοντας τη βραδιά. Η πρεμιέρα έγινε στον πολυχώρο τέχνης GAZARTE. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: Έτσι διατηρεί την άψογη σιλουέτα της! Σε πάρκο της Αθήνας για γυμναστική!

Σια Κοσιώνη: Πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας, με τον γιο της! (photos)

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved