Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας!
Gossip Cam

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ! Ποιους celebrities συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας!

Στα εγκάινια γνωστού δερματολογικού κέντρου στο κέντρο της Αθήνας, η κάμερα του gossip tv συνάντησε πλήθος επωνύμων, να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο grand Opening ενός δερματολογικού κέντρου στη περιοχή του Ζωγράφου. όπου έδωσαν το παρών πολλοί παλιοί μας γνώριμοι και πρόσωπα, που αγαπάμε πολύ!

Στην καρδιά της Αθήνας επέλεξαν να διασκεδάσουν, με το χαμόγελο να είναι χωγραφισμένο στα χείλη τους και τα εντυπωσιακά outfits να πρωταγωνιστούν. Συναντήσαμε την Κατερίνα Πεφτίτση και την Μαρία Μιχαλοπούλου, η αλλιώς την "Αγρότισσα", δυο κορίτσια που αγαπήσαμε πολύ μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας Greece's next top model, οπου οι δυο τους κρατούν φιλικές σχέσεις μετα το παιχνίδι και κυκλοφορούν μαζί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε κοσμικές εξόδους.

Συναντήσαμε φυσικά και την "τριάδα φωτιά", την Ευη Ιωαννίδου, την Μέγκι Ντριο, αλλά και την Μικαέλα Φωτιάδη, τρεις αρκετά έντονες προσωπικότητες, που πρωταγωνίστησαν στον πρώτο κύκλο του GNTM, όπου είχαν δημιουργήσει την ομάδα τους και κατακεραύνωναν τις υπόλοιπες. Είδαμε την Μέγκι με την Μικαέλα να ποζάρουν μαζί, ενώ η Ευη ήταν πιο αποστασιοποιημένη. Οι τρεις τους, μετά το παιχνίδι δεν είναι και τόσο κοντά, ίσα ίσα που μεταξύ τους υπάρχει και μια σχετική αντιπαλότητά, με τα σχόλια να πηγαίνουν και να έρχονται.

Ανάμεσα σε πλήθος κόσμου στην λαμπερή αυτή διοργάνωση, η κάμερα του gossip-tv πέτυχε: τον Τρύφωνα Σαμαρά, την Δήμητρα Αλεξανδράκη, τον Κώστα Σόμμερ, την Πηγή Δεβετζή, την Βίκυ Κάβουρα, την Στέλλα Μιζεράκη, την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Περικλή Κονδυλάτο και πολλούς άλλους.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αφορούσε τα επίσημα εγκαίνια της δερματολογικής κλινικής Advanced Derma στην περιοχή του Ζωγράφου.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κωστάκη - Τσιώλης: Μαύρα μάτια κάναμε να τους δούμε! Σπάνια δημόσια έξοδος για το ζευγάρι

Σπύρος Σούλης: Η διεθνής καριέρα στην αρχιτεκτονική, το Survivor και η βόλτα στο Κολωνάκι!

Νατάσα Καλογρίδη: Σερνόταν στα σκαλιά στο κέντρο του Κολωνακίου - Τι της συνέβη; (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved