Showbiz

Γιώργος Καράβας: Θα είναι την επόμενη σεζόν στη κριτική επιτροπή του GNTM;

Gossip-tv Team

O Γιώργος Καράβας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το GNTM, το μέλλον του στο ριάλιτι μόδας, αλλά και για την Βίκυ Καγιά και την Βίκυ Κουλιανού, η οποία έκανε μια guest εμφάνιση στον φετινό κύκλο. 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας, όπου ήταν ο coach των διαγωνιζόμενων και εκείνος που τους στήριξε όσο κανένας άλλος μέχρι και στον τελικό.

Ο Γιώργος Καράβας έκανε δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Super Κατερίνα" και μεταξύ άλλων μίλησε για το μέλλον του στο GNTM και αν υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε και στην κριτική επιτροπή την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος είπε ότι αυτό είναι κομμάτι της παραγωγής και ότι στην ουσία εκείνοι αποφασίζουν για το τι ακριβώς θα γίνει, ενώ μίλησε και για την Βίκυ Κουλιανού, που εμφανίστηκε ως guest τη περασμένη σεζόν, για να βοηθήσει τους διαγωνιζόμενους στο κομμάτι της πασαρέλας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι μέλος μιας παραγωγής κι ενός καναλιού, το οποίο σημαίνει πως ό,τι αποφασίσει θα είμαι εκεί για να το πράξω. Αν οι ιθύνοντες πιστεύουν ότι η θέση μου θα είναι καλύτερη στην κριτική επιτροπή, κανένα πρόβληματα... Η Βίκυ Καγιά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του GNTM, είναι εξαιρετική, 15 χρόνια φίλη μου και εννοείται ότι βλέπω θετικά την επιστροφή της... Η Βίκυ Κουλιανού ήρθε και είχε πολύ καλή χημεία με όλους τους κριτές. Γιατί όχι, να την έχουμε μαζί μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καράβας: Το «καυτό» φιλί στη σύζυγό του που τρέλανε το Instagram

GNTM: Χαμός στο Happy Day που δεν ανακοίνωσε η Ισμήνη την νικήτρια! «Πνίγηκες από την κακία σου...»

Καράβας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό: «Η Κυβέλη ήταν ένα «τσικ» παραπάνω από τους υπόλοιπους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved