Showbiz

Νέες δηλώσεις Τζούμα μετά την κατακραυγή που δέχτηκε: «Αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί»

Gossip-tv Team

Μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα χθες (7/1) στην εκπομπή Το πρωινό περί φλυαρία των γυναικών που οδήγησαν στις γυναικοκτονίες, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων από μεγάλη μερίδα κόσμου που θεώρησε απαράδεκτη μία τέτοια τοποθέτηση. 

Μετά από μία τέτοια κατακραυγή που δέχτηκε, ο γνωστός ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός αποφάσισε να ανασκευάσει την δήλωσή του αλλά και να δικαιολογηθεί για όλα όσα είχε πει.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, 8/1, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend, τονίζοντας εκνευρισμένος: «Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ».

Όταν ρωτήθηκε από την Ελένη Τσολάκη αν κατάλαβε ότι θα προκαλούσε τέτοια θύελλα αντιδράσεων, ο Κωνσταντίνος Τζούμας απάντησε: «Πού να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά. Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»

Μαίρη Συνατσάκη κατά Κωνσταντίνου Τζούμα μετά τη δήλωσή του: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Η διαθήκη μου θα έχει αέρα κοπανιστό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved