Showbiz

Έξαλλος ο Αναστάσιος Ράμμος με ρεπορτάζ που τον εμφανίζει να κάνει κορονοπάρτι σπίτι του με φίλους!

Gossip-tv Team

Έξαλλος είναι ο Αναστάσιος Ράμμος με ρεπορτάζ που έπαιξε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ήθελε τον ίδιο να κάνει κορονοπάρτι στο σπίτι του μαζί με φίλους του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αδιαφορεί για τα ειδικά μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Η οργισμένη απάντηση του Αναστάσιου Ράμμου στο κεντρικό δελτίο που τον κατηγόρησε ότι έκανε κορονοπάρτι ήταν να μιλήσει γι' αυτό στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα στην οποία είπε μεταξύ άλλων, φανερά ενοχλημένος:

«Σε δελτίο ειδήσεων είπαν ότι μετέτρεψα το σαλόνι του σπιτιού μου σε μπουζούκια», είπε ο Αναστάσιος Ράμμος και συμπλήρωσε «Ρε μπούφο -εσύ που έκανες το ρεπορτάζ- ένας ζωγράφος στο σπίτι του έχει πίνακες και ένας μουσικός έχει μουσικά όργανα και μικρόφωνα».

Και δεν ήταν η μόνη φορά που χαρακτήρισε "μπούφο" τον δημοσιογράφο που παρουσίασε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το οποίο συνοδευόταν πράγματι από πλάνα του τραγουδιστή -με καλυμμένο το πρόσωπό του- στο σπίτι του να διασκεδάζει με φίλους του.

Ο τραγουδιστής τόνισε πως είναι λογικό να υπάρχουν στο σπίτι του μουσικά όργανα εφόσον είναι μουσικός και επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη "μπούφο"...

Δείτε το εν λόγω ξέσπασμα του τραγουδιστή στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης - Κονταρός: Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρέες και εντυπωσιακές παρουσίες (photos)

Πρεμιέρα για τα μπουζούκια με πιστοποιητικό εμβολιασμού, πρεμιέρα και για τον Κιάμο! (photos)

Κιάμος: Έτοιμος για την πρεμιέρα του αυτή την Παρασκευή - Μαζί του και παίκτες του House of Fame

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved