Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νέα του καθημερινότητα, απομονωμένος και αποφεύγοντας τον φωτογραφικό φακό

Gossip-tv Team

Την απόφαση να απομονωθεί και να απέχει από τη δημοσιότητα μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως πρόσφατα και την περιπέτειά του με τις αρχές, έκανε ξεκάθαρη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην κάμερα του Πρωινού

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα πλέον έχει απομονωθεί και δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι του παρά μόνο για πολύ σημαντικό λόγο.

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή Το Πρωινό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πλέον δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ο φωτογραφικός φακός της εκπομπής τον απαθανάτισε νωρίς το πρωί να έχει βγει με το αυτοκίνητό του μόνο και μόνο για να βγάλει τον σκύλο βόλτα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες και το βίντεο με πρωταγωνιστή εκείνον, είχε ειδοποιηθεί από τη γυναίκα του πως παραμονεύει φακός έξω από το σπίτι, γι' αυτό και ο παρουσιαστής επέλεξε να βγει με τον σκύλο, όχι πεζός αλλά με το αυτοκίνητο.

Δεν βγήκε καθόλου από αυτό, άφησε τον σκύλο να κλάνει την ανάγκη του και όταν εκείνος τελείωσε, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, έβαλε μέσα το κατοικίδιο και έφυγαν για να βρεθούν πίσω στο σπίτι και να κλειστούν ξανά εκεί, για να μη δώσει εκείνος άλλα πλάνα.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο φωτογράφος για αυτό το σύντομο τετ α τετ του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved