Showbiz

Έλενα Φερεντίνου: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της από τον σύντροφό της Νίκο Καρβέλα (Video)

Gossip-tv Team

Η Έλενα Φερεντίνου παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Βαθιά Νυχτωμένοι», με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Η ερμηνεύτρια με τη βελούδινη χροιά, που έχει ξεχωρίσει από τις live εμφανίσεις της, τόσο σε μουσικές σκηνές, όσο και σε διοργανώσεις όπως τα Πρέσπεια, ερμηνεύει ένα κομμάτι με ιδιαίτερο κράμα, που έρχεται μετά το πρώτο τραγούδι της με τον Νίκο Καρβέλα, το «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί».

«Βαθιά Νυχτωμένοι»… Ένα δυναμικό single που κεντρίζει και κερδίζει το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα!

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια. Είναι 31 χρόνων και κατάγεται από τη Φλώρινα. Η γνωριμία με τον Νίκο Καρβέλα και η συνεργασία τους αρχικά, ξεκίνησε το 2019 όταν ο συνθέτης έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι “Δεν Πάει Καλά Το Παιδί”.

Έχει συμμετάσχει σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, όπως το αφιέρωμα προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης». Τον περασμένο Αύγουστο, τραγούδησε στο πλάι του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα, σε φεστιβάλ στην πόλη που μεγάλωσε.


Απολαύστε το παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Η γνωριμία, η διαφορά ηλικίας και το τρίτο παιδί του καλλιτέχνη

Έλενα Φερεντίνου: Ποια είναι η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα; Το απίθανο Instagram account της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved