Showbiz

Συγκλονίζει ο παππούς του Mad Clip για το δυστύχημα του Μονογυιού: «Πρέπει να κάνουν κουράγιο»

Gossip-tv Team

Ο παππούς του Mad Clip παραχώρησε δηλώσεις και τοποθετήθηκε για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του άτυχου επιχειρηματία. 

Τις τελευτάιες ημέρες, το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί, με το δυστήχημα του 35χρονου, που του στοίχισε τη ζωή και βύθισε σε μεγάλη θλίψη την οικογένειά του.

Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2022, ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή οδό αφού, το όχημα που επέβαινε, ξέφυγε από την πορεία του και εξερράγη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η είδηση προκάλεσε σοκ, όχι μόνο στους οικείους του, αλλά και στο πανελλήνιο, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να εκφράζουν την συμπαράσταση προς την οικογένεια και τα θερμά συλληπητήριά τους.

Σήμερα το πρωί (17-1) μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" ο παππούς του Mad Clip, του τράπερ, που άφησε την τελευταία του πνοή στον δρόμο, πριν από λίγους μήνες. Ο ίδιος είναι ακόμα συγκλονισμένος με τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο εγγονός του και μετέφερε ένα συγκινητικό μήνυμα στην οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού, που περνάει τον ίδιο ακριβώς γολγοθά με την δική του οικογένεια.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω στην οικογένειά του ότι ήταν μια άτυχη στιγμή για το παιδί τους που χάσανε και σκοτώθηκε. Τους εύχομαι εκ μέρους της καρδιάς μου όπως εμείς υποφέραμε με τον εγγονό μας που σκοτώθηκε και αυτός άδικα να κάνουν κουράγιο, αλλά δυστυχώς τέτοιες ώρες, κουράγιο δεν υπάρχει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει... Ο πόνος τους θα είναι μεγάλος και θα τον νιώθουν μέχρι που να πεθάνουν. Ας είναι ελαφρύ τον χώμα που θα τον σκεπάσει και οι άνθρωποι οι δικοί του να μπορέσουνε να σταθούνε στα πόδια τους, όπως μπορούνε. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν, δεν ξεχνιέται ο χαμός ενός άδικου νέου. Δεν ξεχνιέται με τίποτα ο πόνος τους θα είναι μεγάλος. Ο Θεός να τους λυπηθεί»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Η πρώτη ανάρτηση της αδελφής του, βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού! Η παράκλησή της

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τροχαίο στα 20 που του είχε αλλάξει τη ζωή και ο χαμός του κολλητού του φίλου

Τα φονικά τροχαία και οι διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved