Showbiz

Αναστάσιος Ράμμος: Αποκάλυψε on air την ιστορία πίσω από το «Αν με δεις να κλαίω»!

Gossip-tv Team

Ο Αναστάσιος Ράμμος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για το πως ο ίδιος δημιουργεί τη μουσική του, ποια είναι η πηγή εμπνευσής του, προχωρώντας σε μια συγκινητική εξομολόγηση. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει ήδη αποκτήσει ένα μεγάλο φανατικό κοινό, που τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα, στηρίζοντάς τον.

Ο Αναστάσιος Ράμμος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Mega Star και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, μίλησε για την μουσική του, αλλά και την πηγή έμπνευσης, που κρύβεται πίσω από τα τραγούδια του. Μάλιστα, ανέφερε και μια συγκινητική ιστορία πίσω από το τραγούδι "Αν με δεις να κλαίω", το ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου, που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε τραγούδι μου κρύβει μια ιστορία πίσω από τις λέξεις και τις νότε που ακούγονται και συνήθως αυτή η ιστορία είναι πολύ διαφορετική από αυτή που παίρνει και λαμβάνει ο κόσμος... Όπως για παράδειγμα το “Αν με δεις να κλαίω”. Ένα πρωί είχα ξυπνήσει και είχα δει τη γιαγιά μου στον ύπνο μου. Είχα τρομάξει πάρα πολύ και αυτή με καθησύχαζε, γι’ αυτό και το τραγούδι ξεκινάει με το “σε είδα στον ύπνο μου με εκείνους να παλεύεις”. Η γιαγιά μου είχε πεθάνει μόλις μία εβδομάδα πριν και την είδα στον ύπνο μου και γι’ αυτό λέει “μα είναι μισή αγάπη πλέον να με θες”».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Αναστάσιος Ράμμος: «Αλητεία»: Το νέο του hit με το επικό music video! (Video)

Έξαλλος ο Αναστάσιος Ράμμος με ρεπορτάζ που τον εμφανίζει να κάνει κορονοπάρτι σπίτι του με φίλους!

Τσαλίκης - Κονταρός: Λαμπερή πρεμιέρα με επώνυμες παρέες και εντυπωσιακές παρουσίες (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved