Showbiz

Βαλάντης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor! Καμία αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης!

Gossip-tv Team

Ο Βαλάντης αποχώρησε από το Survivor με τον πλέον επεισοδιακό τρόπο όμως στην πρώτη του ανάρτηση πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στο παιχνίδι. 

Ο τραγουδιστής εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα βρίσκεται εκτός reality πραγματικότητας του Survivor και χθες το βράδυ (22/1) παρακολουθήσαμε και τις πρώτες αντιδράσεις των άλλοτε συμπαικτών του για την αποχώρησή του.

Να θυμίσουμε ότι οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος και ο Βαλάντης, "έστησαν" την ψηφοφορία, έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση δυνατούς παίκτες, τον Γιώργο Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη και τελικά κατάφεραν να διώξουν τον τραγουδιστή από το Survivor.

Η πρότερη συμπεριφορά του εις βάρος της Ευρυδίκης στην οποία είπε μία πολύ βαριά κουβέντα αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν, έκανε έξω φρενών τους συμπαίκτες του οι οποίοι και πήραν τις παραπάνω αποφάσεις.

Ο Βαλάντης προτίμησε αναχωρώντας από τον Άγιο Δομίνικο επέλεξε να μην κάνει καμία δήλωση.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη του ανάρτηση μετά το τέλος του στο Survivor.

Και τώρα όμως ο Βαλάντης επέλεξε να μην κάνει απολύτως καμία αναφορά στο ριάλιτι παιχνίδι ανεβάζοντας μία ανάρτηση μόνο για το νέο τραγούδι του με τίτλο "Άστο" που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τετάρτη από την Heaven.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που ανήρτησε ο Βαλάντης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την είσοδο των τριών νέων παικτών! Οι πρώτες αντιδράσεις

Survivor: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του Βαλάντη! Τι σχολίασαν οι παίκτες;

Survivor: Ο κολλητός του Βαλάντη ξεσπά και αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο με τον Κωνσταντάρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved