Showbiz

Εκτός εαυτού η Αλεξανδράκη: «Όταν θέλεις να κάνεις ένα καλό, δεν το κάνεις λασπολογώντας άλλους»

Gossip-tv Team

'Ενα ακόμα άγριο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη παρακολουθήσαμε σήμερα το πρωί (24-1) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη

Μετά από το βίντεο, που ανήρτησε στο προφίλ του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, σχετικά με τα όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του και το hashtag #cancelkopsialis, πολλοί ήταν εκείνοι, που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια και να πάρουν θέση επί του θέματος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για όλο τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, με αρκετά έντονο ύφος, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει ένα καλό, να κάνει στη σειρά άλλα τόσα κακά. Μάλιστα, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας την όλη κατάσταση, αφήνοντας αιχμές ότι ο καθένας στο διαδίκτυο μπορεί να λέει και να κάνει οτιδήποτε θέλει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτός ο κόσμος που ζούμε, είναι αυτός ο κόσμος στον οποίο θα φέρουμε παιδιά για να συνεχίσουν να ζούνε. Δε μου αρέσει η λέξη influencer αλλά το λέω έτσι γιατί δε ξέρω πως να το πω και για να συνεννοηθούμε. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μας ακολουθούν για δικούς του λόγους ο καθένας. Το κομμάτι του βιασμού είναι αυτονόητο για όλους μας ότι όχι είναι κατακριτέο, είμαστε όλοι μαζί με την κοπέλα, είμαστε όλοι μαζί με το θύμα, όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Η κοπέλα αυτό που θέλει αυτή τη στιγμή είναι στήριξη και όχι το μπάχαλο που προσπαθούν να δημιουργήσουν»

Κάνουμε δυο καλά και επειδή κάνω δυο καλά μέσα από εκεί προσπαθώ να βγάλω όση κακία και ζήλια και φθόνο έχω για τον Αλέξανδρο και κάθε Αλέξανδρο και ανθρώπους που ξεκίνησαν μόνοι τους από το μηδέν. Αυτό για την κλοπή είναι το τελευταίο, μιλάμε για πολύ άσχημη λεκτική βία, για πράγματα που δεν επιτρέπονται. Όταν θες να κάνεις ένα καλό για κάποιους ανθρώπους το κάνεις με άλλο τρόπο όχι λασπολογώντας, όχι πατώντας πάνω σε άτομα που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα».

«Δε μιλάμε μόνο για τον Αλέξανδρο τώρα. Δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν. Είμαστε όλοι υπόλογοι των πράξεών μας. Αν κάνουμε με κάποιον παρέα και αυτός έχει διαπράξει το οποιοδήποτε έγκλημα, δεν έχουμε εμείς την ευθύνη. Ο Παναγιωτόπουλος ήταν τόσα χρόνια φίλος με όλα αυτά τα παιδιά, ήταν στην τηλεόραση και δεν ήξερε κανένας τίποτα για τη διπλή ζωή που είχε».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

To άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Αλεξανδράκη για τον Κοψιάλη και η αγωνία για τη γιαγιά της!

Ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δέχομαι μηνύματα από κάτι ανύπαρκτους που αγνοώ την ύπαρξή τους…»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η ντουλάπα της με παπούτσια ζαλίζει - Τα αμέτρητα ζευγάρια και ο απίθανος χώρος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved