Showbiz

Πάνος Νάτσης: Τα σημάδια στην άσφαλτο, το γάντι μηχανής και ένα κερί αναμμένο στο σημείο

Gossip-tv Team

Θρήνος για τον άδικο χαμό του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ηθοποιός οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Κεραμικού όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα απορριμματοφόρο που ερχόταν από την οδό Δεληγιώργη.

Τα σημάδια στην άσφαλτο, ένα αναμμένο κεράκι αλλά κι ένα γάντι μηχανής στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος προϊδέαζαν τους περαστικούς ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί.

«Το τι ακριβώς συνέβη προσπαθεί να διερευνήσει η τροχαία. Στη συμβολή αυτών των δυο δρόμων δεν υπάρχει φανάρι, υπάρχει όμως ένα στοπ που σημαίνει ότι ένας από τους δυο οδηγούς παραβίασαν. Αυτό που γνωρίζει η τροχαία είναι ότι τα δύο οχήματα κινούνταν κάθετα και κανένας από τους δυο δεν σταμάτησε. Για να δουν λοιπόν ποιος παραβίασε το στοπ έχουν συλλέξει υλικό από τις κάμερες των μαγαζιών της περιοχής και βεβαίως έχουν κάνει και την αυτοψία τους ενώ αναμένεται να μπει και πραγματογνώμονας στην υπόθεση για να διερευνήσει τι συνέβη», είπε μεταξύ άλλων η Ηρώ Καριοφύλλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved