Showbiz

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Δε μου αρέσει να ακούω ότι μεγάλωσα γενιές και γενιές. Σε μίσησα ήδη…»

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την πορεία του αλλά και για τις δηλώσεις Τζούμα που προκάλεσαν πρόσφατα σάλο. 

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε ότι δεν του αρέσει καθόλου να του λένε ότι έχει μεγαλώσει γενιές. Συγκεκριμένα είπε: «Δε μου αρέσει να ακούω ότι μεγάλωσα γενιές και γενιές. Σε μίσησα ήδη… Παλιά έλεγαν έχουν γεμίσει τσαουσοπουλάκια στα fm. Με μιμήθηκαν σε όλα. Τώρα έχω την εκπομπή Dance Masters, κάθε Σάββατο 18.00-20.00, που μεταδίδεται από το ραδιόφωνο του Athens DeeJay και από το Facebook του σταθμού».

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός θυμήθηκε τις παλιές εποχές του "πειρατικού" ραδιοφώνου. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα “πειρατικό” σταθμό με αφιερώσεις, δε δίναμε τηλέφωνο εύκολα για να μη μας συλλάβουν. Ακουγόμασταν σε όλη την Αττική και όχι μόνο».

Υπήρξε παραλήπτης έντονων εκδηλώσεων θαυμασμού από θαυμάστριες καθώς αποκάλυψε: «Έχω δεχθεί τόνους φλερτ. Ακροάτρια έφτασε σπίτι μου, άνοιξε η μητέρα μου και έφτασε στην πόρτα του υπνοδωματίου μου».

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα σχετικά με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε: «Αν ο Κωνσταντίνος Τζούμας το είπε στο “χαχαχα”, είναι σαν αυτό που λέμε και στις παρέες μας». Συνέχισε μιλώντας για μία δική του "άτυχη στιγμή" όταν κατακρίθηκε για το χιούμορ του όπως είπε: «Με έχουν κατακρίνει για το χιούμορ μου. Είχα πει για τους Σύριους ότι περιθάλψτε τους, γιατί δεν μπορώ να παρκάρω. Αυτό ήταν εμφανές ότι ήταν χιούμορ. Την άλλη ημέρα δέχτηκα επίθεση», είπε.

Τέλος, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Good Job Nicky, σχολίασε: «Κάναμε ένα remix για τον Good Job Nicky. Για την Eurovision και αν θα πήγαινε δεν το παρακολούθησα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved