Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Απέκτησα αναιμία, λιποθυμικά επεισόδια, υπόταση, είχα το χρώμα του νεκρού...»

Gossip-tv Team

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για ένα θέμα υγείας, το οποίο αντιμετώπιζε από μικρή ηλικία, μιας και τα πρώτα συμπτώματα την είχαν ταλαιπωρήσει πολύ. 

Είναι μια από τις πιο γνωστές fashion experts, οι οποία έγινε ευρέως αναγνωρίσιμη μέσα από το ριάλιτι GNTM, το οποίο και έχει γίνει πλέον συνήθεια, αφού τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα βράδια μας.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Όλα για τη Ζωή μας" και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον θυροειδή αδένα, μιας και όταν ήταν σε αρκετά μικρότερη ηλικία είχε αντιμετωπίσει κάποια σημαντικά συμπτώματα, τα οποία της είχαν μάλιστα και δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά της.

Όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά: «Είχα πρόβλημα με τον θυροειδή και πριν δεν είχε κανένας στην οικογένειά μας… Διαγνώστηκα σε μικρή ηλικία κι η μητέρα μου δε δεχόταν τα συμπτώματα που είχα. Οι περισσότεροι της έλεγαν εντάξει εφηβεία είναι. Από τα 11 μέχρι τα 15 μου είχα κάποια συμπτώματα. Απέκτησα αναιμία, λιποθυμικά επεισόδια, υπόταση, δεν μπορούσα να δεχτώ τη ζέστη με τίποτα. Της έλεγαν είναι κορίτσι κι έχει αναιμία... Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα το εκρού χρώμα του νεκρού, ήμουν βαμπιρέλα από πολύ μικρή… Δεν είναι λογικό»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved