Showbiz

Αλεξάνδρου: Γέμισε το σπίτι κόκκινες καρδιές και τριαντάφυλλα και «γιόρτασε τον έρωτα» με την Τούνη!

Gossip-tv Team

Πολλές φορές η Ιωάννα Τούνη έχει πει πως στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει βρει τον απόλυτα ρομαντικό άντρα, κάτι που, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο ίδιος το επιβεβαίωσε. 

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μιας και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Σήμερα (14-2) είναι η ημέρα των ερωτευμένων και φυσικά τα ζευγάρια έχουν ήδη επιλέξει ξεχωριστούς τρόπους, για να γιορτάσουν αυτήν την όμορφη ημέρα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, από την πλευρά του, δεν μπόρεσε να μην οργανώσει κάτι ξεχωριστό για την αγαπημένη του, Ιωάννα Τούνη, με την οποία, τον τελευταίο καιρό, συγκατοικούνε σχεδόν. Από τότε που εκείνος μετακόμισε στο νέο του σπίτι, η Ιωάννα είναι πανταχού παρούσα, μιας και έχει αναλάβει σχεδόν ολόκληρη την διακόσμηση.

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μερικά Instagram stories και από εκεί αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους, την έκπληξη που είχε ετοιμάσει για την Ιωάννα Τούνη. Μάλιστα, ο ίδιος είχε και χρόνο να ετοιμάσει τα πάντα, μιας και η Ιωάννα Τούνη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή που συμμετέχει και ο ίδιος "Super Κατερίνα". O Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν γέμισε όλο το σπίτι με κόκκινα τριαντάφυλλα και τεράστιες κόκκινες καρδιές, με την Ιωάννα Τούνη να πετάει από την χαρά της.

Η ίδια είπε: " Είναι ότι καλύτερο μου έχουν κάνει ποτέ. Σ' αγαπάω πολύ. Έχω τρελαθεί, είσαι υπέροχος"

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο με την έκπληξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην αγαπημένη του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved