Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Καρέ- καρέ το πρόγραμμα του αρραβώνα τους!

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να αρραβωνιαστούν το ερχόμενο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου και οι δυο τους ανυπομονούν για αυτό το γεγονός. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz που, αν και είναι λίγο καιρό μαζί, έχουν αποφασίσει να παντρευτούν και να προχωρήσουν μαζί.

Ο αρραβώνας τους είναι προ των πυλών και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και οι κοινές τους εμφανίσεις το μαρτυρούν. Σε σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day παρακολουθήσαμε το αναλυτικό πρόγραμμα του αρραβώνα- υπερπαραγωγή που ετοιμάζουν, μιας και θέλουν εκείνη την ημέρα να είναι όλα τέλεια.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα, βάσει του τηλεοπτικού ρεπορτάζ:

  • Προτεινόμενη ώρα άφιξης των καλεσμένων στον Άγιο Κωνσταντίνο: 14.00
  • Στο πατρικό της Ιλάειρας: Μακιγιάζ νύφης στις 15.00, χτένισμα νύφης στις 16.00, ντύσιμο νύφης στις 17.30, ντύσιμο γαμπρού στις 18.00.
  • Στην ταβέρνα των γονιών της Ιλάειρας: Ψήσιμο αρνιών στης πλατείαμ από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ
  • Στο εστιατόριο του αρραβώνα: Προσέλευση καλεσμένων στην δεξίωση από τις 18.00 μέχρι τις 19.30. Άφιξη ζευγαριού έξω από το εστιατόριο (πομπή 3 αυτοκινήτων με συγγενείς) στις 19.30. Πυροτεχνήματα στις 19.30, αερόστατα με φωτιές στις 19.35

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved