Showbiz

«Χείμαρρος» ο Μαρίνος Κόνσολος κατά Λιγνάδη: «Μόνο αηδία μου φέρνουν όλα αυτά...»

Gossip-tv Team

Ο Μαρίνος Κόνσολος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για τον δάσκαλό του, Δημήτρη Λιγνάδη και για όλα εκείνα που έχουν ακουστεί σε βάρος του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, οι οποίοι τον παρακολουθούν εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από τις δουλειές του, αλλά και τον ακολουθούν σε κάθε νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Ο Μαρίνος Κόνσολος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις καταγγελίες και το ελληνικό #MeToo γενικότερα. Μάλιστα, στάθηκε στο όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ήταν και δάσκαλός του στη σχολή του Εθνικού θεάτρου, όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 20 ετών. Ο Μαρίνος Κόνσολος είπε ότι υπήρηχαν φήμες για κάποια πράγματα, αλλά ποτέ κάτι χειροπιαστό ενώ παραδέχτηκε ότι μόλις κυκλοφόρησαν όλες αυτές οι καταγγελίες, αυτό που ένιωσε, σε πρώτο χρόνο, ήταν μια αηδία.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά: «Όλες αυτές οι αποκαλύψεις μόνο αηδία μπορούν να μου φέρουν πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που προσπάθησε να μας μυήσει σε αυτό που είναι η καθημερινότητά μου. Ήμουν 20 χρονών όταν ήταν δάσκαλός μου. Περισσότερο υπήρχαν φήμες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω, μόνο τη δουλειά μου ήθελα να κάνω.

Μόνο αηδία μου φέρνει αυτό το πράγμα. Με τα παιδιά στο Εθνικό έχουμε ακόμα επαφές και μιλάμε. Τώρα μπορέσαμε να αποκωδικοποιήσουμε και να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά και να δούμε τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Δεν έχω στεναχωρηθεί, το αντίθετο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τη νεότερη γενιά. Πολύ περήφανος είμαι για τις γυναίκες που μιλάνε, φωνάζουνε. Είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό το πράγμα θα μεστώσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved