Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο τελικός του J2US! Η βαθμολογία μέχρι στιγμής δίνει τη νίκη στην Ψυχαράκη!
Media

Σε ντέρμπι εξελίσσεται ο τελικός του J2US! Η βαθμολογία μέχρι στιγμής δίνει τη νίκη στην Ψυχαράκη!

Ο τελικός  του J2US  αποτέλεσε ένα φαντασμαγορικό σόου και η ανάδειξη του μεγάλου νικητή ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, αφού και τα τρια ζευγάρια τα πήγαν εξαιρετικά. 

Είναι το αγαπημένο μουσικό σόου με τον Νίκο Κοκλώνη, το οποίο απέκτησε φανατικό κοινό σε λίγους μόνο μήνες, αφού εκείνοι το παρακολουθούσαν και τους κρατούσε την καλύτερη συντροφιά, με πολύ κέφι και χορό.

Ο σημερινός τελικός του J2US (1-1) έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και το κοινό, που περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή να μάθουν ποιο θα είναι το ζευγάρι που κατέκτησε τις καρδιές μας τη φετινή σεζόν. Η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταν (σε αντικατάσταση του Χάρη Βαρθακούρη) και η Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο, έδωσαν πραγματικά το εκατό τοις εκατό τους, για να καταφέρουν να κατακτήσουν τη πρώτη θέση.

Σε ένα σημείο του διαγωνιστικού μέρους, ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε τον πίνακα με την μέχρι στιγμής κατάταξη από το κοινό, ανάλογα με τα ποσοστά. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε στη πρώτη θέση με ποσοστό 34,5, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στη τρίτη ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, με τα επόμενα ποσοστά αντίστοιχα. Βλέπουμε ότι τα πάντα είναι πολύ κοντά και οι διαφορές πολύ λίγες μεταξύ των διαγωνιζόμενων, όπου ο τελικός του J2US δείχνει να εκτυλίσσεται σε μεγάλο ντέρμπι, μέχρι και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της βραδιάς.

Διαβάστε επίσης:

J2US τελικός: Η Κατερίνα Στικούδη «ανέβασε την ένταση»- Η hot εμφάνισή της στη σκηνή του σόου!

J2US τελικός: Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών στο stage!

J2US τελικός: Το ζεϊμπέκικο του Κόνσολου, η ατάκα της Ψυχαράκη για τον Χάρη και οι.. κόκκινες φωτιές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved